woensdag 26 januari 2011

Lantaarntjes en Bloemen van Jurianne Matter

Blom staat permanent blij te stralen in een vaas of valt door de brievenbus om te feliciteren. Aan een koordje geregen wordt Blom een vrolijke instant bloemenslinger en op een houten prikker in een cakeje verandert Blom in een hippe bloementuin-traktatie! 

Je stelt je Blomboeket zelf samen door de bloemen uit de A5-kaart te drukken en ze een aan het ouderwetse bloemendraad te rijgen. Elke kaart heeft een eigen kleurstelling en 5 verschillende bloemen. 
Blom, 3 kaarten (totaal 15 bloemen) + 4,50 m bloemendraad
Adviesprijs per verpakking  € 7,50

Het papierlantarentje is een uitgestanste ‘kaart’ in A-5 formaat die je in een handomdraai tot vrolijk rond feestlichtje vouwt. 
Zet de lantarentjes op een rijtje in de vensterbank, hang ze aan een tak of aan een kerstsnoer. Verspreid ze als toverlantaarntjes door de tuin tijdens een zomers feest of verlicht een romantische avondpicknick aan zee. Ze zijn zo gemaakt dat je ze ook als wenskaart kunt gebruiken: een lichtje in donkere tijden voor je beste vriendin, de beste wensen voor het nieuwe jaar of een uitnodiging ter ere van je verjaardag.  Je tekst of groet schrijf je gewoon op de boven- en onderrand van het lantarentje. 
Het lantarentje past om een hoog glas (met een doorsnede van max. 5,5 cm) met daarin een waxinelichtje of een laag kaarsje.


Er zitten 7 verschillende lantarentjes in één verpakking die elk op zich heel sprekend zijn en bovendien samen een mooie combinatie vormen. Prijs per verpakking  8,95.Alle producten zijn eco-vriendelijk! Het papier draagt het FSC-logo, is zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt is in Nederland ontwikkeld en heeft plantaardige oliën als bindmiddel. De zakjes waarin mijn producten zijn verpakt zijn gemaakt van maismeel en kunnen zó in de groene container.
1 opmerking:

  1. Hallo (over)buuv,

    Vanmiddag was ik even in je winkel, ben gelijk ook maar eens op de site gaan kijken. Leuk!
    Groeten van de overkant!

    Sieta

    BeantwoordenVerwijderen